Váltás akadálymentesített változatra
fejléc
ünnep
 


Máriapócs

Miskolci Apostoli Exarchátus

Szent Lukács Szeretetszolgálat

Szeretettár

Szent Atanáz Hittdományi Főiskola

Görögkatolikus cigánypasztoráció

parochia.hu

Szeminárium

Szent Atanáz Kegytárgybolt

Örökségünk kutatócsoport

Tudásolimpia

Diakónus

MKPK


Erkölcstan tanítására felkészítő pedagógus továbbképzések

Erkölcstan tanítására felkészítő pedagógus továbbképzések

2013. február 25., hétfő

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola Képzési és Továbbképzési Intézetében ezekben a hetekben zajlik az Erkölcstan tantárgy tanítására felkészítő pedagógus továbbképzések első csoportjainak záró értékelése és a tanúsítványok átadása. 2012 őszén négy (két-két 30, illetve 60 órás) csoportban mintegy 110 általános iskolai tanító és tanár kezdte meg a felkészülést, vett részt a szombati napokon megszervezett előadásokon és kapott tartalmi, illetve módszertani segítséget a 2013 szeptemberétől bevezetésre kerülő Erkölcstan tantárgy oktatásához. 
A fokozott érdeklődésre való tekintettel a továbbképzési program tavasszal folytatódik. Az áprilisban induló csoportokba 2013. március 15-ig lehet még jelentkezni a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola Tanulmányi Osztályán: atanaz@atanaz.hu vagy 42/597-600.

A továbbképzésről a TV2 Mokka című adásában dr. Papp Miklós atya, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola tanszékvezető tanára beszélt: a beszélgetés ide kattintvamegtekinthető.Gyűjtés a harangszóra

lablec

emft_eu uszt hu-ro nka

Letölthető pályázati dokumentumok

© Hajdúdorogi Egyházmegye

Impresszum Kapcsolat